Barrel Tackle Bag - Engeland’s nr. 1 rugby specialist -

De Barrel, het bekende 'vaten'-rollen bij Sterkste-Man competities is nu beschikbaar in Rugby. Train de rug, armen en benen door oefeningen te doen met het vat-rollen.

Het opheffen van Barrels is een allround, allesomvattende oefening die elementen van deadlift, krachttrainingen en behendigheid in zich heeft. Oefening met de barrel zorgt voor functionele beweging en vereist kracht, goede techniek, controle en spieruithoudingsvermogen. Ook kan de Barrel zich als een weerstandsvoorwerp voordoen dat volledige Dynamic Core Stability ontwikkeld.

De vorm en grootte van de vaten geven het menselijke eigenschappen in termen van het centreren van het gewicht in zijn convex midden (buik) en zijn unifrom split tussen de bovenste en onderste helft. Zo wordt een nauwkeurige aanpakvorm gecreëerd en ontstaan een product dat de aanpakhoogte verlaagt, waardoor techniek en spelerveiligheid worden verbeterd.

RAM Rugby staat voor uitstekende levering, service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij investeren niet in sponsoring, maar wel in productontwikkeling. Zo leveren wij top-producten tegen een scherpe prijs. Wij hebben eigen fabrieken.  Inmiddels leveren wij aan duizenden clubs, scholen en verenigingen. Waaronder Ereklasse en Premier League clubs in Nederland, België, Engeland en Duitsland. 

 

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
Voor 15:00 besteld, morgen in huis!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »